zaterdag 22 mei 2010

Markuszower, de 007 van de Nederlandse politiek

Leuke primeur van de NRC: Markuszower is niet van de lijst van kandidaat-Kamerleden gehaald omdat hij met een pistool had lopen zwaaien en Joden die er anders over dachten dan hij in de ban had willen doen, maar omdat Hirsch Ballin aan Wilders een brief heeft geschreven met informatie van de AIVD. En wat stond er er in die brief?
In de brief werd Markuszower (32) als „risico voor de integriteit” van Nederland bestempeld. Hij zou betrokken zijn geweest bij een organisatie die „informatie” heeft overgedragen aan „een buitenlandse mogendheid”. Ook had hij volgens de brief contact met medewerkers van een buitenlandse inlichtingendienst.
Tja, welke dienst zou dat nou zijn voor iemand die zoals Markuszower in Tel Aviv is geboren? En wij nog maar denken dat dubbele loyaliteit en twee paspoorten taboe waren voor het clubje van Wilders. Niet dus.
Maar intussen is Markuszower dus ook beveiliger van Joodse evenementen in het kader van de stichting 'Bij leven en welzijn'. Een beveiliger die zelf werkt voor zo'n gezellige organisatie van killers? Ik zou hem eerder een gevaar voor de samenleving willen noemen.

1 opmerking:

Daphne zei

Twee woorden: Jonathan Pollard.

Laat Gidi blij zijn dat het hierbij gebleven is. Er is hem waarschijnlijk heel veel ellende bespaard gebleven.

ICJ geeft Israel opdracht onmiddellijk voedselkonvooien naar Gaza door te laten

  Het Internationale Hof van Justitie (ICJ) in Den Haag heeft Israel donderdag opgedragen ongehinderd voedsel, water en hulp door te laten n...