zondag 6 november 2011

Sites van geheime diensten, leger en ministeries down in Israel na open brief The Anonymous



De sites van het Israelische leger, de Mossad, de Shin Bet en dverse ministeries lagen eruit gisteren, nadat de internationale hackersgroep The Anonymous op YouTube bovenstaande open brief aan de Israelische regering had geadresseerd, waarin de blokkade van Gaza onwettig en tegen de menserchten werd genoemd, evenals het aanhouden van de twee scheepjes van ´Free Waves´ op 35 mijl uit de kust.
De Israelische regering liet via Facebook weten dat het uitvallen van de sites waarschijnlijk te wijten was aan een technisch mankement van de servers. Ja, dat zal dan wel. Het is natuurlijk wel erg toevallig, maar de Israelische regering zal zoiets toch zeker niet jokken, toch?
The Anonymous deden onder meer van zich spreken tijdens de opstand in Tunis in december-januari van dit jaar. Toen slaagden ze erin om ongeveer alle Tunische regeringssites uit de lucht te halen.

Geen opmerkingen:

Israel valt Aleppo aan: 42 doden

UPDATED -Israelische luchtaanvallen op de Syrische stad Aleppo hebben vrijdag in alle vroeger 42 mensen gedood, zo meldt het Syrisch Observa...